Голова місіонерського відділу виступив на телебаченні

У понеділок 31 жовтня 2011 року, в день пам’яті святого апостола і євангелиста Луки, на запрошення редакції Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, митрофорний протоієрей Євген Заплетнюк, Голова Місіонерського відділу Патріархії УАПЦ, взяв участь у прямому телеефірі програми «Ранок з ТТБ», під
час якого мав можливість поспілкуватись з глядачами, та відповісти на цікаві питання ведучої.

Основною темою півгодинного прямого ефіру була тема ставлення Церкви, а також, світських психологів, до проблеми популярності в народі чародіїв, ворожок та подібних їм аферистів. Особливої цікавості розмові надало те, що у ній взяли участь водночас і православний священик, і практикуючий психолог.

Як зазначив у розмові отець Євген, Православна Церква не є місцем для проведення дозвілля. Церква – це духовна лікарня, де кожен хто побажає, може зцілитися з Божою допомогою від всяких недуг. Тому, правильне та праведне християнське життя є надійною запорукою того, що всяка людина яка побажає, зможе отримати все необхідне для свого доброго та щасливого життя. А окрім цього, бажання людини постійно зростати духовно та інтелектуально, неминуче проводить її до критичного ставлення до всякого роду шарлатанів та пройдисвітів, які люблять спекулювати на людському незнанні.

Відвідувачі нашого сайту, а також усі ті, хто слідкує за новинами УАПЦ в соціальних мережах, незабаром отримають можливість переглянути повний відеозапис програми, а також прочитати повну стенограму розмови, у текстовому варіанті.

Прес-служба Патріархії УАПЦ // Uaoc.Net

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.