Чому я читаю тернопільський "Погляд"

Сьогодні – жіночий день. Хтось його святкує, хтось не вважає святом. А ми вирішили зробити собі приємний подарунок: запитати у наших читачів, чому вони обрали наше видання з-поміж інших. Справа в тому, що над проектом «Погляд» працюють здебільшого жінки, саме тому сьогодні ми опублікували думки наших читачів, відомих тернополян, про нас та про нашу роботу. Приємно усвідомлювати, що читають нас люди різних професій, ті, хто чимало досягнув у власному житті.

Євген Заплетнюк, священик УАПЦ :

Сьогодні кожна людина, що знає грамоту і має доступ до мережі, може дозволити собі стати і письменником, і блогером, і журналістом, і редактором, і засновником власного видання. Рівень технологій нового тисячоліття дозволяє нам робити це дуже просто, не затрачуючи особливих зусиль. Тому Інтернет, серед всього іншого, став місцем скупчення мільйонів нікому не потрібних сайтів, які нікому не цікаво ні читати, ні навіть, зайвий раз відкрити. Звідси проблема людей 21 віку – надмір інформації, неможливість вчасно віднайти для себе щось потрібне і важливе.

Відтепер знайти у цьому величезному звалищі непотрібу щось особливо цінне вимагає від людей багато часу. Я читаю «Погляд» тому, що це одне з небагатьох тернопільських якісних видань, якому я можу довіряти. Я знаю тих людей, які його роблять. Знаю наскільки уважно та відповідально вони ставляться до своєї робити. Знаю, як справді багато цей ресурс для них означає. Тай мені самому, як автору, надзвичайно приємно співпрацювати з редакцією, публікуючи там власні тексти. Після чергової своєї публікації на «Погляді» я сам навіть почав відчувати його в певній мірі і власним сайтом.

Тому сьогодні я дуже радий привітати своїх колег по перу зі Святом весни. Бажаю усім творцям і читачкам «Погляду» здійснення найзаповітніших мрій, які уже б протягом найближчого часу здійснились. Водночас від імені читачів дякую за сумлінну працю усім тим, хто цілодобово трудиться над створенням такого якісного інформаційного продукту. Бажаю усьому колективу великих прибутків, вдячних читачів, заздрості від конкурентів, натхнення на подальші досягнення. І врешті, зробіть щось з тими коментарями, бо це неможливо :-).

Джерело : poglyad.te.ua

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.