Протоієрей Євген виступив на телебаченні

У вівторок, 14 серпня 2012 року, у день свята Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього, Всемилостивого Спаса та Пресвятої Богородицi (1164). Семи мчч. Маккавеєвих на запрошення редакції Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії протоієрей Євген Заплетнюк, Голова Місіонерського відділу Патріархії УАПЦ, взяв участь у прямому телеефірі програми «Ранок з ТТБ», під час якого мав можливість поспілкуватись з глядачами та відповісти на цікаві запитання.

Особливістю ефіру було те, що крім православного священика, у програмі брала участь і прихильниця язичницьких вірувань. Заперечуючи висловлені нею безглузді поганські ідеї протоієрей Євген наголосив, що єдина можливість у людей отримати Вічне Життя - це віра в Спасителя, Господа нашого Ісуса Христа. Всі інші людські гіпотези про правдиву віру та способи досягнення ними праведності є лише чиєюсь безумною гордовитою маячнею. Розмова була доволі відвертою та гарячою, що робило її особливо цікавою для телеглядачів.  

Закінчуючи зустріч у прямому ефірі, отець Євген нагадав, що цього дня у православних християн розпочався Успенський піст, який має на меті допомогти кожному стати кращим, наблизитись до Бога через подолання власних пристрастей та пороків. І кожен з нас може або використати таку можливість, або змарнувати. Відтак священик закликав глядачів не гаяти дорогоцінного часу, а негайно починати власне оцерковлення та духовне життя. 

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.