Шестой конкурс христианских разводов

Минуло два дні, відколи закінчився "шостий конкурс християнських сайтів", і вже десь дві години, відколи на офіційному сайті конкурсу зявилися його результати. І скажу я вам, що дуже незадоволений його підсумками. Окрім того, що зникли голоси людей, які голосували за мене, невідомо звідки взялися "додаткові" голоси в моїх конкурентів. Коли я слідкував за народним голосуванням, нічого такого й близько не було. Тому, можу підсумувати свій досвід участі в цьому конкурсі : мені дуже соромно перед усіма вами.

Мені ніяк не зрозуміло, як в одній номінації можуть зайняти чотири найвищі позиці сайти, які отримати по 0 (нуль) балів від суддів!! Голосувалки в соціальних мережах мають мати дорадчий голос, а не вирішальний. Саме тим професіонали відрізняються від любителів, що здатні розуміти чим відрізняється якісний сайт від не якісного. Судді мають вміти судити. Не розумію.

Окрім цього, додатково я обурений тим, що сайт Волинської єпархії УПЦ КП посів 30 (тридцяте!!) місце з 44 в своїй номінації. Мені здається, що перед нами типове упереджене ставлення до людей інших конфесій. Сайт може і не фонтан, в мене самого є кілька зауважень, але тридцяте місце йому можна дати лише для того, щоб принизити редакцію. Тому, від імені усієї своєї повноти офіційно заявляю, що асоціація "Новомедіа" це зібрання упереджених дилетантів, які нічого не тямлять ні в мистецтві оцінки взагалі, ні в питаннях оцінки дизайну та контенту християнських сайтів зокрема.

Я вже не говорю про те, що cуддям варто знати і що таке якісний християнський контент, а не брєд сивої кобили виданий за откровення від Бога. Як недосконалий християнин я обурений тим, що в мене вкрали голоси. Я обурений тим, які сайти показуються нам як зразкові. Я обурений тим, що мені спортили настрій. І напевне буду просити, щоб повернули сторінку статистики результатів голосування. Мені, звісно, бісеру не шкода. Шкода часу та вашої уваги для цих персонажів. І як православний священнослужитель я вкотре перкеконуюсь в тому, що з сектантами нема чого звязуватись - це завжди собі в мінус :). 

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.