Засновано Єпархіальний суд Тернопільської єпархії УАПЦ

Традиційно у перший вівторок місяця, 1 березня 2011 року, з благословення Предстоятеля Української Автокефальної Православної Церкви, Блаженнійшого Мефодія, митрополита Київського і всієї України, відбулося засідання Собору благочинних Тернопільської єпархії УАПЦ. Засідання пройшло в Тернопільському єпархіальному Управлінні УАПЦ, за
головування Преосвященного Мстислава, єпископа Тернопільського і Червоногородського, вікарія Тернопільської єпархії, при участі усіх отців-благочинних єпархії.

Серед інших рішень, прийнятих на засіданні того дня, одним з найважливіших стала постанова про заснування Єпархіального суду Тернопільської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви. Керуючий та вікарний архієреї благословили створення Єпархіального суду, та затвердили обраний на соборі склад постійних членів суду.

Членами Єпархіального суду визначено бути:
  • митрофорному протоієрею Миколаю Зоренному, благочинному Бережанського району. Отця Миколая також призначено Головою Єпархіального суду.
Заступниками Голови було призначено :
  • митрофорного протоієрея Андрія Курила, благочинного Підволочиського району УАПЦ,
  • митрофорного протоієрея Євгена Заплетнюка, клірика Тернопільської Єпархії.

Детальний звіт про хід роботи Собору Благочинних Тернопільської єпархії УАПЦ на нашому сайті буде опубліковано найближчим часом. Слідкуйте за оновленнями.

Прес-служба Тернопільської єпархії УАПЦ // Uaoc.Net

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.