Голова місіонерського відділу виступив на телебаченні

У четвер, 2 червня 2011 року, в день свята Вознесіння Господнього на запрошення редакції Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, митрофорний протоієрей Євген Заплетнюк, Голова Місіонерського відділу Патріархії УАПЦ, взяв участь у прямому телеефірі програми «Ранок з ТТБ», під час якого мав можливість поспілкуватись з глядачами, та
відповісти на цікаві питання ведучої.

Основною темою півгодинного прямого ефіру стала тема свята Вознесіння, а також – питання правильного вшануваннями християнами церковних святкувань. Як зазначив отець Євген – церковний календар – це дарунок людям від Самого Бога. Він допомагає усім нам, крок за кроком, вдосконалюватися нам у духовному житті, та крокуючи священними днями, дає можливість кожному з нас стати не лише глядачами, але й духовними співучасниками відомих подій з життя Спасителя, чи Святих Церкви Христової.

Відвідувачі нашого сайту, а також усі ті, хто слідкує за новинами УАПЦ в соціальних мережах, мають можливість переглянути повний відеозапис програми. Через певні обмеження на youtube.com, цей запис було розділено на три частини. А повну стенограму розмови, у текстовому варіанті, можна буде знайти у новому випуску нашого часопису «Православний літописець».

Прес-служба Патріархії УАПЦ // Uaoc.Net



 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.