Служба на 21-шу неділю по П'ятидесятниці. Відео

6 листопада 2011 року, в Неділю 21-у після П’ятидесятниці, що припадає на день свята Ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість», в тернопільському кафедральному храмі Різдва Христового була звершена Божественна літургія, яку з благословення Предстоятеля УАПЦ, Блаженнішого Мефодія, митрополита Київського і
всієї України, очолив Преосвященний Мстислав, єпископ Тернопільський і Червоногородський, вікарій Тернопільської єпархії.

Під час соборної служби владиці співслужили клірики храму: голова Місіонерського відділу Патріархії УАПЦ митрофорний протоієрей Євген Заплетнюк, протоієреї Ігор Прийдун та Роман Будзинський, протодиякони Петро Рублевський, Іван Заяць, диякон Михайло Горошко.


Проповідь на тему прочитаного євангельського уривку («Притча про багача і Лазаря») виголосив отець Євген Заплетнюк. Відповідний відео фрагмент з богослужіння пропонуємо Вам переглянути.

Вкінці служби перед чудотворною Тернопільською іконою Божої Матері духовенство разом зі всіма присутніми звершили традиційну молитву до Пресвятої Богородиці за всіх нас – за святу Церкву, за Україну та наш боголюбивий народ, за мир і злагоду в світі.

Прес-служба Тернопільської єпархії УАПЦ // Uaoc.Net

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.