Делегація УАПЦ відвідала Тернопільську міську раду

Сьогодні, у середу, 9 листопада 2011 року, з благословення Блаженнійшого Мефодія, митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Автокефальної Православної Церкви, делегація УАПЦ взяла участь у роботі засідання комісії з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди
землі Тернопільської міської ради.

На засіданні інтереси Церкви представляли Преосвященний Мстислав, єпископ Тернопільській і Червоногородський, вікарій Тернопільської єпархії УАПЦ, та митр.прот.Євген Заплетнюк, голова Місіонерського відділу Патріархії.

Під час засідання було обговорено питання співпраці Церкви з Тернопільською міською владою, зокрема у справі зведення жіночої обителі в честь «Ікони Тернопільської Божої Матері» Української Автокефальної Православної Церкви, будівництво якої розпочнеться уже незадовго. Єпископ Мстислав проінформував представників влади про здобутки, і плани нашого єпархіального Управління на майбутнє. В свою чергу з боку тернопільської міської ради було висловлене бажання до подальшої співпраці.

Зустріч пройшла у дружній та діловій атмосфері, а за її підсумками було прийнято ряд конструктивних рішень на користь Церкви, та громади міста.

Прес-служба Тернопільської єпархії УАПЦ // Uaoc.Net

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.