Священик взяв участь у ток-шоу «Зона ризику» на ТТБ + відео

В четвер, 24 листопада 2011 року, на запрошення редакції телепрограм Тернопільського обласного державного телебачення, протоієрей Євген Заплетнюк, Голова Місіонерського відділу Патріархії УАПЦ, взяв участь у записі чергової програми «Зона ризику» на телеканалі ТТБ. Ток-шоу «Зона ризику» - це програма,
де у прямому ефірі учасники обговорюють особливо актуальні проблеми сучасного життя тернополян, і не лише їх.

Темою ж нової передачі, стала тема сімейного насильства, та усіх пов’язаних з цим ризиків, а також -  широкого кола проблем, що супроводжують, передують або йдуть після насильства. У цікавій дискусії її учасники мали нагоду обговорити психологічні, соціальні, юридичні, та, навіть, церковні аспекти даної проблеми. У розмові були дані конкретні поради фахівців як протидіяти сімейному насильству, як запобігти і не допустити подібних речей у родині.



За час півгодинного ефіру було також показано відеосюжет, в якому тернополяни ділились власним досвідом виявлення і боротьби з подібними гріховними недугами. Цікаво, що декілька з опитаних на вулиці людей звернули увагу на доволі очевидний факт, сенс якого зводиться до доволі простого правила – коли людина є по-справжньому віруючою, і тим більш – християнином, то ні ця, ні подібні проблеми у неї узагалі не виникають. Саме на цьому у своєму коментарі наголосив протоієрей Євген.

Церква це не місце де проводять своє дозвілля люди. Це те місце де вони мають шанс змінитись. Тож, кожен, хто побажає перебудувати власне життя по-справжньому, той зможе зробити це за допомогою Церкви Христової, завдяки правильному духовному життю. Це єдина реальна можливість людям покращити якість життя собі, і не псувати його оточуючим.

Відеозапис програми, а також текстовий варіант коментаря священнослужителя УАПЦ буде опубліковано на сайті богослов.орг незабаром. Запрошуємо слідкувати за оновленнями нашого сайту усім, кому цікава згадана тема.

Прес-служба Тернопільської єпархії УАПЦ // Uaoc.Net

 
Євген Заплетнюк © 2010-13 | Матеріали сайту можна використовувати з посиланням на джерело.